CARRERA 6W

CARRERA-6W“ a fost conceputa pentru recuperarea cablurilor de cupru din instalatii electrice si din aparatura electrocasnica. CARRERA 6W se evidentiaza prin modul usor de operare. Alimetarea cu material se face direct in moara de tocare (alternativ, printr-un tocator initial).

Dupa tocare, materialul este aspirat din moara cu ajutorul unui ventilator si trimis intr-un ciclu continuu pe masa de sortare la umed  "CON-SORT-II". Separarea metalelor de neferoase se face prin comportamentul diferit al materialelor pe patul de apa, de unde ajung cu ajutorul diuzelor pe masa de sortare la umed. In timp ce fractiunile mai grele raman pe masa de sortare si se misca in sus, cele usoare se vor duce odata cu apa.
Acest lucru garanteaza o separare de aproape 100% a materialelor, nedepinzand de structura materialului de tocat. In intrebuintarea utilajului in domeniul reciclarii cablurilor, litele de cupru vor fi la fel inlaturate ca bucatile masive de cupru. Metalul ramas in plastic, dupa aceasta sortare, este de sub 1%. Apa folosita intra in circuit. CON-SORT-II se evidentiaza pe langa calitatile excelente de separare, mai ales prin consumul mic de energie, nevoia de spatiu redus, si nu in cele din urma printr-un pret accesibil si costuri mici de intrebuintare.

Instalatia este usor de intrebuintat, usor de intretinut si se caracterizeaza prin raportul foarte bun pret-productivitate. Recuperarea masiva a granulelor de cupru in comparatie cu costurile relativ mici de intrebuintare, fac posibila o amortizare rapida a investitiei.
 
  MOARA DE
TAIERE
MASA DE
SEPARARE
LA UD
SISTEM
PNEUMATIC
DIMENSIUNI
putere (kW) 30      
capacitate (kg/h) pana la 420      
viteza rotorului (r/min) 780      
diametru rotor (mm) 400      
latime rotor (mm) 600      
nr. cutute
rotorice (buc x mm)
6 x 300      
nr. cutite
statorice (buc x mm)
4 x 300      
putere (kW)   1,5    
supraf. pt.
separat (mp)
  1,2    
supraf.indepartare
plastic (mp)
  1,2    
nr.conducte
apa (buc)
  5    
nr.doze
de apa (buc)
  19    
volum recipent apa (l)   420    
putere (kW)     0,37  
volum (mc/h)     360  
presiune
diferentiala (kPa)
    1,25  
L x l x h (mm)       2500 x 1500 x 2400
greutate (kg)       2800